Hvor ligger gourmet sushi restauranter i Europa?

Fisk
Der findes adskillige gourmet sushi restauranter i Europa, som laver delikat og velsmagende sushi af meget høj kvalitet. Du kan altid findes michelin restauranter, som er lige til at slå op i guiden.

Der findes virkelige gode sushi restauranter, som kan være svære at finde, hvis man ikke lige kender til dem.

London er en af de byer, som har mange virkelige gode restauranter også, når det gælder sushi.

Yashin sushi i bydelen Kensington laver traditionel japansk sushi med en twist. Alle deres sushikokke kommer fra Japan. Deres mad er delikat og velsmagende af høj kvalitet.

Ikke langt fra Regent Street ligger Ikada, som laver traditionel japansk sushi, som det serveres i Japan. De har et stort menukort, så der er nok at vælge imellem. Alle deres kokke er fra Japan. Du har mulighed for, at sidde i sushibaren eller i restauranten.

I Ljublijana i Slovenien ligger Sushimama, det er en sushirestauranter, som laver velsmagende sushi af høj kvalitet. Alle deres sushikokke kommer fra Japan. Sushimama er en af de sushi restauranter, hvor du kan få sushi med trøffel. Det er også en restaurant som jeg varmt kan anbefale.

Læs om Sushikok & Sake sommelier Zoë Escher

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.