Fukuoka: Anmeldelse af restaurant Ide chanpon

Fukuoka er et område i Japan som ligger 1½ times flyvning fra Tokyo. Det er et område i Japan, som også byder på kuperet landskab, marker og skov.

Fukuoka er kendt i hele Japan for at have de bedste nudelrestauranter.

I juni 2015 besøgte jeg nogle venner der bor i Fukuoka, og under mit ophold havde jeg fornøjelsen af, at spise en nudelsuppe på restaurant Ide chanpon. Det eneste som restaurant Ide chanpon servere er nudelsupper og den skulle være den bedste i Fukuoka. Jeg fik serveret en stor skål velsmagende nudelsuppe ved navn Champon, den indeholdte fisk og skaldyr, grøntsager og nudler.

Den smagte helt fantastisk. Den blide og runde fond tilsat friske grøntsager, fisk, skaldyr og nudler smagte uforskammet godt. Det er en ret og en restaurant som jeg varmt kan anbefale.

_

Gem

Gem