Gå sommeren i møde med autentisk japansk sushi

Sushi hører efter min mening sommeren til.
Det er den årstid som bugner med et stort udvalg friske grøntsager og fisk som passer perfekt til sushi. Grøntsager som er fulde af smage, aromaer og unikke nuancer og, som i rette sammensætning byder på en gastronomisk oplevelse.

På sushi kursus for begyndere, får deltagerne en faglig viden om sushi og tilberedning af sushi. Viden er ikke nok, deltagerne lærer også at bruge forskellige japanske madlavnings- og hånd teknikker til at fremstille sushi, af en kvalitet så det kan serveres til en middag.
Sidst og ikke mindst, så lærer deltagerne at håndtere fisk til sush iruller. Du lærer også om de klassiske faldegrupper som mange begår, når de køber fisk til sushi.

Der er stadig nogle ledige pladser på Sushi kursus for begyndere som afholdes nu på søndag den 20. maj 2018. Vent ikke for længe, hvis du ønsker at gå sommeren i møde med hjemmelavet sushi og et glas koldt hvidvin.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.