Hvad er dit kendskab til fisk?

FiskJeg tror, at det er de færreste som er opmærksom på, hvor vigtigt det er at have en stor viden om fisk for, at kunne lave delikat og velsmagende sushi.

Fisk og ris er de to vigtigste råvarer når man ønsker at lave velsmagende sushi. Det er selvfølgelig afgørende at kunne koge sushiris til perfektion, da du ellers ”falder” igennem på en uheldig måde idet det kan ses og smages, hvis risene ikke er kogt ordentlig.

At kunne skære fisk til perfektion er også meget vigtig således, at oplevelsen bliver til en gastronomisk ud over det sædvanlige.
Fisk er ikke bare fisk, der er stor for skel på tunfisken, en makrel eller en havbasse. Det er fiskearter der skal håndteres på hver sin måde, hvis sushi’en skal blive en unik oplevelse for gæsterne.
Forskellen ligger i fileten udformning, strukturen, fiberene og skindet, det er ikke ligegyldigt hvordan fiskene skal håndteres eller skæres.

Nigiri sushikursus for øvede lærer du, at håndtere og skære forskellige typer fisk, så du kan tilberede og lave sushi, der får fuglene til at synge.

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem

Gem