Hvem er min japanske sushikok lærer?


Toshi sensei er striks, hård, ambitiøs og har et godt hjerte. Han er 40 års erfaring som sushikok og har mange filmselskaber i Hollywood som kunder og x antal Hollywood stjerner.

Han er japansk i sin tilgang til japansk gastronomi og i hans måde, at undervise på. Vi blev testet hver 14 dag, det er nu meget normalt at blive testet hver dag i Japan.

Vi blev testet på færdigheder, teknikker, præsentation, kreativitet, tid, sushiknivens skarphed, ren kokkeuniform og rent arbejdsområde. Så fik vi hver især en placering og listen blev hængt op.

Vi arbejdede også i sushibaren og lavede cateringsjobs hos kendisser for at få erfaring. Vi blev jævnligt teste på vores arbejde på bag sushibaren.

På billedet ses Toshi sensei som er ved, at tjekke hvor skarp min sushikniv er. Det er en af de berømt skill tests, hvor vi alle var ved dø at skræk.

Jeg blev nr. 2 ved sidste og afgørende skill test.

Læs mere om Sushi kursus for begyndere

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.