Lær at lave sushi, som kan nydes året rundt!

Sushikok Zoë Escher

Sushi er en ret som adskillige sig fra de fleste retter, som tilberedes i et køkken.

Den spises koldt året rundt uanset om det er til frokost eller til aftenen. Det stiller jo lidt andre krav til de råvarer som bruges i madlavningen. Råvarerne skal være så friske om muligt og, af så god kvalitet som muligt.

Sushi er en af de retter, hvor du i et måltid kan få dækket kroppen behov for vitaminer og mineraler uden, at retten bliver kedelig eller vegansk.

Sushi er også en ret, hvor du kan bruge lige præcis de råvarer der skal til for, at det bliver til din favorit sushi.

Dog, er der er nogle spilleregler.
Der er japanske madlavningsteknikker, som er godt at kunne for, at få mest muligt smag og value for pengene. Der er en verden til forskel i smagsoplevelsen, om der bruges selvlærte teknikker eller de teknikker som japanske sushikokke i Tokyo anvender.

På Sushi kursus for begyndere lærer du trin for trin de teknikker som japanske sushikokke i Tokyo bruger, når de laver sushi til deres spisende gæster. Med de teknikker vil du kunne lave dine favoritter sushi med dine favoritter råvarer.

Læs mere om Sushi kursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.