Sådan kan du styrke samarbejdet i din afdeling!

Et godt samarbejde på tværs i en afdeling er ikke noget, der bare sker af sig selv. I tider med lavvande, ”plejer” de fleste arbejdsrelationer at fungere ganske udmærket.

Lige så snart der bliver travlt eller der sker en omvæltning, hvor virksomheden bliver nød til at tilpasse sig en ny hverdag, så kommer arbejds relationer under pres.

Hvordan vi hver især reagere under pres er meget forskellige. Nogen har en større stresstærskel end andre, nogle begynder at bide af kollegerne og andre isolere sig. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, det vigtige her hvor meget påvirket arbejdet og i sidste ende kunderne.

Selvom hverdagen er travl, så er det vigtigt også at pleje de interne arbejdsrelationer. Sushi kursus de luxe er målrettet de virksomheder, der ønsker at styrke sammenholdet og kreativiteten.

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem