Sushi er din genvej til flere grøntsager

Sushi - ALT for damerne
Mange af os ønsker at spise flere grøntsager i hverdagen. Grøntsager er fyldt med vigtige vitaminer, mineraler og fibre, der alle bidrager til en sund krop.
Men i en travl hverdag kan det være udfordrende, at få spist de anbefalede grøntsager. Hvis du leder efter en lækker og nem måde at få flere grøntsager ind i din kost, kan sushi være din genvej.

Selvom mange tænker på fisk, når de hører ordet “sushi”, er grøntsager også en essentiel del af denne skønne ret. Fra friske agurker og avokado til dampede asparges og marineret radise – sushi byder på en verden af grøntsager, som er præsenteret på en ny og spændende måde.

At spise rå grøntsager er sundere end tilberedte grøntsager. De forskellige rå grøntsager som bruges i sushibooster din krop med vitaminer.

Ikke alene får du masser af grøntsager med sushi, men tangen (nori), som ofte bruges til at lave sushi ruller, er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Dette gør sushi til en både velsmagende og sund spise.

Sushi er mere end blot rå fisk.

Sushi kursus for begyndere lærer du trin for trin at lave velsmagende sushi fra bunden.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere