Velsmag og varme supper der luner på en kold efterårsaften

Det japanske køkken er så stort, at det byder på et væld af smagfulde stilarter og retter. Det er en stilart til enhver anledning, men også retter passer der til vejrets mange luner.

Det japanske vejr er mere varieret end vejret i Danmark. Den japanske vinter er det meget koldt og sommermånederne er meget varme. Derudover er der høj en meget luftfugtighed om sommeren. Udover de forskellige årstider, så det japanske vejr også præget af regnsæson og tyfoner.

Netop de dage, hvor det er koldt og vådt udenfor, så varmer en skål nudelsuppe. Ved frokosttid og til aften, vil du se mange japanere på gaden som smutter ind på de små lokale spisesteder, hvor de bestiller en nudelsuppe der ikke tager mange minutter at lave.

Interessen for nudelsuppe er stigende og flere og flere ramen spisesteder dukker op i Danmark. Jeg møder også flere og flere på mine kurser der efterspørger nudelsuppe kursus. Derfor har jeg laver jeg nu nudelsuppe kursus, hvor du lærer at lave velsmagende nudelsuppe hel fra bunden. Du kan læse mere om Nudelsuppe kursus for begyndere her
_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.