Boost din krop med varme japanske nudelsupper på kolde dage

Japansk nudelsuppe

Vinterens isnende kulde kan virkelig tage pusten fra os, men heldigvis er der en lækker og nærende japanske retter lige inden for rækkevidde – de varme japanske nudelsupper. De varmende retter er ikke kun en fest for smagsløgene, men de giver også en boost til din krop på kolde dage.

De traditionelle japanske nudelsupper er et sundt måltid, der kombinerer delikate smagsnuancer med sund ernæring.

Suppe fonden laves fra bunden med japanske ingredienser fra Tokyo. Alt efter hvilken suppe der et i spil tilføjes rammen eller udon nudler.
Grøntsager som tang, svampe, kål og andre smagfulde råvarer tilføjer vitaminer og mineraler, mens proteinrige toppings som svinekød eller tofu gør suppen til et komplet måltid.

Deltage i Japansk nudelsuppe kursus for begyndere og lær at lave de velsmagende og sunde japanske retter fra bunden. Så er du godt klædt på når vejret skrifter, fra regn, sol og sne som kendetegner årstiderne i Danmark.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere