Hvad går Nigiri sushi kursus for begyndere ud på?

Nigiri sushi kursus for begyndere er til dem, som gerne vil lære at filetere en fisk, at skære forskellige typer af fisk til nigiri og lære at lave nigiri.
De fiskearter der bruges til sushi er meget forskellige, derfor skal de også håndteres på forskellige måder, hvis fiskens aromaer og smag skal komme til deres ret.

Nigiri er en fin og delikat spise, og når der bruges så ganske få råvarer, kan det smages, hvis risen ikke er kogt til perfektion, hvis fisken er skåret forkert og selve riskuglen til nigiri, er formet på en lidt tilfældig måde. På Nigiri sushi kursus for begyndere bruger vi meget tid på, at lære de forskellige fisk at kende, herunder at håndtere de forskellige fisk og skære fisken på bedste.

Derudover kigger vi også på skaldyr og du lære at skære fisk til sashimi. Sidst men ikke mindst laver vi velsmagende nigiri som du selvfølgelig skal have med hjem.

Læs mere om Nigiri sushi kursus for begyndere

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem