Hvad kendetegner en japansk Teriyaki sauce?


Rigtig mange kender til den klassiske Teriyaki sauce der bliver produceret af Kikkomann og, som findes på hylden i de fleste supermarkeder i Danmark.

Den der sælges i supermarkeder har aldrig rigtig set skyggen af Teriyaki sauce. Det er en meget trist udgave af den autentiske japansk Teriyaki sauce. Det synes jeg er meget synd.

Den autentiske japanske Teriyaki sauce bliver lavet fra bunden og, har en hel unik smag. Til at lave saucen, bruges der kun japanske ingredienser som har nogle ganske særlig aromaer og smagsnuancer. Måden ingredienserne kombineres og tilberedes på gør, at den færdig Teriyaki sauce smager helt fantastisk. Den smager så godt, at de fleste sidder med en ske og spiser den.

På kurset Traditionel japansk madkursus for begyndere lærer deltagerne at bl.a. at lave en autentisk japansk Teriyaki sauce fra bunden. Deltagerne finder også ud, hvorfor den japanske version er så populær i Japan.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.